Vacatures / Stageplekken

Wij hebben vacatures!

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten, pedagogisch medewerkers met ervaring in de BSO en pedagogisch medewerkers voor de dagopvang !

BSO

Voor de BSO kinderen zoeken wij naar een ervaren, enthousiaste en flexibele kracht. De werkdagen maandag dinsdag en donderdag of dinsdag en donderdag.

De werktijden liggen tussen 13:30 en 18:30 uur.

Dagopvang

Voor de vervanging van een zwangerschapsverlof zijn we opzoek naar een pedagogisch medewerker voor gemiddeld 30 uur in de periode van 30-8-18 tot 15-01-19.

Ook voor andere groepen is inzetbaarheid mogelijk.

Ben je geïnteresseerd in een leuke baan bij een leuk en betrokken team stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@debloemenkinderen t.a.v. Xandra Blom. (Solliciteren kan ook via INDEED.)

Graag er bij vermelden welke dagen u beschikbaar bent en per wanneer.
Mochten er vacatures beschikbaar komen dan nemen we contact op.

 

 

 


 _____________________________________________________________________________________________

Stageplekken

Wij zijn op zoek naar PW3 studenten, voorkeur derdejaars,  die een BOL-stage willen komen lopen aankomend schooljaar. Wij hebben onder andere een plek beschikbaar voor maandag, dinsdag en donderdag. Ook PW4 studenten zijn welkom.

Heb je interesse in een BOL-stage bij ons? Graag je solliciatiebrief en cv mailen naar: info@debloemenkinderen t.a.v. Xandra Blom / Elian Boekel.